KRAANVERHUUR

Kraanverhuur met chauffeur

Bij het gespecialiseerde apparatuur dat wij aanbieden om de meest prangende problemen op te lossen, hoort natuurlijk ook het verhuur van professionele kranen. 

Indien blijkt dat we uw wagen niet ter plaatse kunnen herstellen, dan hebben wij 24/24 en 7/7 een interventieteam en kraan met chauffeur klaarstaan voor dringende depannages. Ons team staat garant voor een uitmuntende service en een goed verloop van uw werken. Kraanverhuur enerzijds en onze gespecialiseerde depannagedienst anderzijds, is een gouden combinatie die ervoor zorgt dat we eender welke situatie kunnen aanpakken. 

Telescoopkraan & autolaadkraan  huren

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een telescoopkraan? Neem dan contact op met Autohandel Vercauteren in Sint-Niklaas. Onze kwalitatieve kranen (met chauffeur) kunt u huren om de nodige werken op een veilige manier uit te voeren. Indien u wilt weten hoeveel het kost om één van onze kranen te huren, neem dan contact met ons op. Wij geven u een gratis en vrijblijvende prijsofferte op maat.

Onze specialisatie

Hoewel kraanverhuur één van onze troeven is, zijn wij gespecialiseerd in depannage, het verkopen van schadeauto’s en allerhande tweedehands auto-onderdelen. Deze kunt u vinden bij onze autohandel of neem een kijkje op de pagina ‘schadewagens’ voor een greep uit ons assortiment. We werken samen met verschillende verzekeraars en organisaties, uw garantie op de beste zorgen. De vele interventies die we tot nu toe op ons palmares hebben staan, vormen het beste bewijs van onze vlotte en professionele service. 

Contact

Voor meer informatie over kraanverhuur of over onze andere diensten zoals: tweedehandswagens, schadewagens, auto-onderdelen, depannage en autoafbraak, kunt u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer: 03 776 71 85