DEPANNAGE

Pechverhelping

Heeft u plots een lege accu op een ijskoude ochtend? Ongeval of allerlei autopech? Of staat u stil op de pechstrook door een klapband? Dankzij de vakkundigheid en gedrevenheid van onze medewerkers helpen wij u binnen de kortste keren weer de baan op. 

De combinatie van ons ervaren team en professionele apparatuur garandeert onze klanten de beste kwaliteit. Indien mogelijk herstellen wij uw wagen ter plaatse, maar in onze garage staat eveneens een specialist te uwer beschikking om uw wagen te herstellen op de meest kwalitatieve manier. 


Wij beschikken over het nodige materiaal en de nodige kennis om alle merken te kunnen herstellen. Voor depannage zijn wij 24/24 en 7/7 bereikbaar op het nummer 03 776 08 94. Niet alleen zijn we gespecialiseerd in het bieden van pechbijstand op de weg, maar daarnaast repareren we ook moeiteloos uw auto bij ernstige schade.  

Depannagedienst

Dankzij de combinatie van ervaren personeel enerzijds en correct apparatuur anderzijds, kunnen onze vakmannen telkens weer de beste kwaliteit en de meest klantvriendelijke service garanderen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat allerlei verzekeringsmaatschappijen zoals Ethias, IMA assistance, VAB, Europe Assistance, Alianz, ANWB, SOS international en AA team het grootste vertrouwen hebben in ons. 

Autohandel Vercauteren is gespecialiseerd in het uitvoeren van depannages. Vanuit onze vestiging in Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen) zijn wij werkzaam in heel België en in de buurlanden. De ligging van onze takeldienst aan de E17 en E34 tussen Gent en Antwerpen, maakt snelle interventies mogelijk. Zoals steeds bieden we onze dierbare klanten een flexibele en allround service aan: wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Wij takelen en bergen:

  • Personenwagens
  • Autobussen
  • Vrachtwagens 
  • Uitzonderlijk vervoer
  • Kranen
  • Mobilhome
  • Caravan
  • Moto's en Scooters

Gecompliceerde takelingen en ongevallen

Vrachtwagens die kantelen, lastige ongevallen, gecompliceerde takelingen, ... Geen klus is te moeilijk voor de vakmannen van Autobedrijf Vercauteren. Onze kranen zijn direct inzetbaar, en dus staan we 24/7 te uwer beschikking. 

Haven van Antwerpen

Bent u in de haven van Antwerpen of op weg? Of keert u net terug? Voor depannages, ongevallen en pannes in de haven van Antwerpen, zijn wij uw ideale partner. 

Repatriëring

Wij verzorgen repatriëring van voertuigen in het buitenland. Voor pechverhelping in Europa moet u bij ons zijn, want wij brengen uw voertuig vanuit alle hoeken in Europa terug, waar u zich ook bevindt. Goede connecties met de reisbijstandsmaatschappijen (Ethias Assistance, Europ Assistance, Inter Partners Assistance) zijn dan ook één van onze troeven.

Contact

Heeft u autopech? Bel ons direct en wij staan voor u klaar. Neem contact op met onze takeldienst voor meer informatie over repatriëring. Niet enkel bij autopech kunnen wij u helpen, maar ook bij de aankoop van schadeauto’s, occasiewagens en onderdelen, bij de afbraak van auto’s of bij de huur van een kraan staan wij voor u klaar.