2DEHANDS

Tweedehandswagens te koop

U heeft een accident gehad met uw wagen en uw auto is beschadigd, maar u wilt deze nog wel verkopen? Of bent u gewoon op zoek naar een tweedehandswagen die enigszins beschadigd mag zijn? 

Dat kan bij Autohandel Vercauteren. Onze familiezaak heeft al decennialang ervaring met het kopen en verkopen van tweedehandswagens. Onze autohandel is gelegen tussen Antwerpen en Gent in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas. We hebben verschillende tweedehandswagens en schadeauto's die klaar zijn voor verkoop. Kom gerust zelf eens kijken in onze zaak in Sint-Niklaas, of maak alvast uw keuze op onze website. U vindt bij ons de beste tweedehandswagens waaraan u ongetwijfeld nog jarenlang plezier kunt beleven. 

Aanbod op 2dehands.be

Prijs-kwaliteitsverhouding

De prijs van een (beschadigde) tweedehandswagen is afhankelijk van de waarde ervan en is bovendien overeen te komen. De prijzen die we hanteren zijn steeds zo interessant mogelijk, rekening houdend met de kwaliteit van de wagen. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Wie weet rijdt u weldra rond met één van onze gekeurde tweedehandswagens. 

Opvolging na verkoop

Wanneer u bij ons een tweedehandswagen koopt, kunnen we u uiteraard ook verder helpen met het onderhoud ervan. Merkt u dat uw aangekochte tweedehandswagen herstellingswerken nodig heeft? Maak dan gebruik van onze professionele diensten. Onze werkmannen dragen een onberispelijke service hoog in het vaandel. Daarvan zijn de talloze tevreden klanten in België en daarbuiten het mooiste bewijs.

Contact

Bent u niet zeker of uw beschadigde wagen nog wel geschikt is om te verkopen? Wilt u graag een idee van de verschillende modellen occasiewagens die we momenteel in de aanbieding hebben? Dan kunt u ons steeds telefonisch bereiken op het nummer: 03 776 71 85. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.