AFBRAAK

Autosloperij in Sint-Niklaas

Vaak rijden mensen rond met hun wagen tot hij echt de geest geeft. Wanneer uw auto klaar is voor afbraak, kunt u contact opnemen met onze dienst autoafbraak. 

Autobedrijf Vercauteren is een erkend depollutie centrum en autosloperij waar u met uw onherstelbaar beschadigde of kapotte wagen terechtkunt. Dat we door de overheid erkend werden, betekent dat we alle nodige certificaten in ons bezit hebben om uw autoafbraak op een gelegitimeerde manier te voltooien.

Autoafbraak tussen Gent en Antwerpen

Is uw auto te oud geworden of zwaar beschadigd na een ongeval? Dan kunt u bij onze erkende autosloperij terecht. We doen autoafbraken van allerlei merken, zoals Audi, BMW, Citroën, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen en Volvo. Bent u niet zeker of uw auto in aanmerking komt voor het afbreken ervan? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder.

Meer dan alleen afbraak van auto’s

Autohandel Vercauteren in Sint-Niklaas biedt een ruime waaier van diensten aan. Zo depanneren we auto’s met een takelwagen indien u autopech heeft. Ook voor allerhande onderdelen van occasiewagens en tweedehands schadewagens, kunt u bij ons terecht. Wekelijks zijn er nieuwe wagens beschikbaar die u kunt bezichtigen op het bedrijfsterrein. Voor meer informatie over de beschikbare wagens, gelieve telefonisch contact op te nemen. 

Autokerkhof in Oost-Vlaanderen

Met onze uitstekende ligging in Sint-Niklaas op de N70 kunnen wij snel uitrukken wanneer u een probleem heeft met uw wagen. Onze interessante locatie zorgt er ook voor dat u makkelijk ons bedrijf kunt bereiken. Kom daarom zeker eens een kijkje nemen bij ons autokerkhof. Hier bieden we een grote verzameling van tweedehandsauto-onderdelen aan. 

Contact

Om meer informatie te ontvangen over onze autosloperij, kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer: 03 776 71 85. Onze vakmannen staan steeds te uwer beschikking.