Autohandel Vercauteren Etienne & zn

Autoafbraak / erkend depollutie centrum regio Oost-Vlaanderen

Autosloperij in Sint-Niklaas

Ook tweedehands auto aankoop, autoafbraak en verkoop van jonge beschadigde wagens en tweedehands personen- en vrachtwagens behoort tot onze activiteiten. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen naar ons wagenpark.

Autoafbraak tussen Gent en Antwerpen

Is uw auto te oud geworden of zwaar beschadigd na een ongeval? Dan kan u bij onze autosloperij  terecht. Wij doen autoafbraak van merken zoals Audi, BMW, Citroën, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen en Volvo. Bent u niet zeker of uw auto in aanmerking komt? Neem dan simpelweg contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder.

Meer dan alleen afbraak van auto’s

Autohandel Vercauteren biedt een ruime waaier van diensten aan, waar u gebruik van kan maken. Zo depanneren wij auto’s met een takelwagen indien u autopech heeft. Ook voor allerhande occasie auto onderdelen kan u bij ons terecht, net als tweedehands schadewagens. Wekelijks zijn er nieuwe wagens beschikbaar die u kunt bezichtigen op het bedrijfsterrein. Voor meer informatie over de beschikbare wagens, gelieve telefonisch contact op te nemen.

Autokerkhof in Oost-Vlaanderen

Met onze uitstekende ligging in Sint-Niklaas op de N70 kunnen wij snel uitrukken wanneer u een probleem heeft met uw wagen. Onze locatie zorgt er ook voor dat u makkelijk ons bedrijf kan bereiken. Kom daarom zeker eens een kijkje nemen bij ons autokerkhof waar we een grote verzameling hebben van 2dehands auto onderdelen, klaar om gebruikt te worden!

Partner Febelauto

Febelauto

ALLE AUTO ONDERDELEN EN WISSELSTUKKEN BESCHIKBAAR